Biztosításközvetítőknek

A Solidium Klaszter biztosításközvetítő tagjai több évtizedes tapasztalattal állnak leendő és meglévő ügyfeleik rendelkezésére. Számukra testreszabott, ár-érték arányban kiváló biztosítási megoldásokat közvetítenek. Partnereink az ügyfeleik érdekét szolgáló, kiváló együttműködéseket alakítottak ki a biztosítótársaságokkal.
Tagjaink a biztosítási szerződések megkötésén túl maximális figyelmet szentelnek az adminisztrációs teendőknek, valamint gyors és pontos kárrendezési folyamatokkal segítik ügyfeleiket, ha egy káresemény kapcsán arra kerül a sor!

Szolgáltatások széles körét kínáljuk leendő és meglévő biztosításközvetítő partnereinknek. Szolgáltatásaink egy részét (hatósági képzés, IDD 15 óra alapoktatás, compliance, jogi tanácsadás, marketing, állománytisztítás, kárbejelentés, kár assistance, IT fejlesztések, megoldások, on-line platformok) alvállalkozó partnereink szakértelmével és közreműködésével biztosítjuk.

Együttműködésünket azoknak az identitásukat, önállóságukat megtartani kívánó, kis és közepes méretű biztosításközvetítőknek (biztosítási alkusz, többesügynök társaságok) ajánljuk, akik a működés, az ügyfélgondozás és az üzletfejlesztés területein tovább kívánnak fejlődni.

 

Milyen érvek szólnak a Solidium tagság mellett?

érdekképviselet, érdekvédelem

Kiaknázzuk a klaszter együttes piaci súlyát! Közösen az ÖN szándékának, véleményének is könnyebben tudunk érvényt szerezni, mintha azokat egyénileg próbálná elérni.

Solidium oktatási program

Akár kötelező oktatás, akár a biztosítók ismeretátadása, mi úgy szervezzük meg vagy tesszük elérhetővé az Ön számára, hogy az hasznos legyen és egyszerű adminisztrációval járjon!

Központi online kárjelentés, kár assistance

Kár esetén az ügyfeled gyors segítséget és pontos tájékoztatást vár. Ezzel a megoldással jelentősen növeljük elégedettségét és hűségét az Ön irányában.

Compliance szolgáltatási csomag

A törvényi megfelelőség hiánya magas összegű bírság kiszabását, vagy súlyos esetben a működési engedélye visszavonását is eredményezheti. A Compliance Szolgáltatási csomagunkkal ebben a témakörben igyekszünk a segítségére lenni!

Állománytisztítás

Hatalmas versenyelőnyt jelent, ha profi szinten használja fel az ügyfélállományát és ügyel a minőségére. Ez a sikeres működése és a további fenntartható fejlődése alapja. Aktualizált, letisztított állománynyilvántartás hiányában nem tud minőségi szolgáltatást biztosítani ügyfeleinek. Az állomány-karbantartást érdemes tapasztalt szakértőre bízni, aki valóban érti a folyamatokat és a tevékenység valódi célját.

Vezetői támogatás

Tanácsokkal és vezetői információkkal látjuk el, annak érdekében, hogy hosszú távon és fenntarthatóan építhesse tovább a cégét!

Online biztosításkötés

Ma már alapvető elvárás az ügyfelei részéről, hogy digitális csatornán keresztül, saját maguknak is megköthessék a biztosításukat.

Solidium márkahasználat, központi marketing, pr támogatás

A Soldium márka használata a vállalkozását megkülönbözteti a konkurenciától, előnyöket biztosít cége számára a versenyben.

Minősített alkusz státusz

A folyamatos fejlődés, a hatékonyság és az eredményesség növelése jelenti az előre vezető utat. Minősített Solidium Alkusszá / Többesügynökké válhat, ami magasabb jutalékot jelenthet az Ön számára.