Üzletfejlesztés

Az üzletfejlesztés területén nyújtott szolgáltatásaink biztosításközvetítőknek a következők:

Solidium márkahasználat, központi marketing, PR támogatás

Erős Solidium márkát és közösséget építünk, amely a cége meghatározó piaci pozíció eléréséhez segíti. Hosszú távon a Solidium brand minőségi védjegyként támogatja a saját marketing tevékenységét. Célunk, hogy ezáltal a helyi ügyfelek minél nagyobb számban a Solidium tagvállalatok közvetítésével intézzék biztosítási ügyeiket.

Online biztosításkötés

A Solidium Klaszter tagjaként saját online felületed lehet, így Ön is versenybe szállhat az ügyfelei megtartásáért és magasabb szintű kiszolgálásáért, ráadásul anyagilag is jobban jár.

Minősített alkusz státusz

Amennyiben folyamatos támogatásunk eredményeként megfelelő folyamatokkal, üzleti stratégiával, compliance háttérrel rendelkezik és teljesíti a megfelelőségi és egyéb elvárásokat, Minősített Solidium Alkusz/Többesügynök lesz. Törekvésünk, hogy a minősített közvetítők tevékenységét a biztosítók, a Solidium javaslatára magasabb jutalékkal díjazzák.

Ismerje meg egyéb szolgáltatásainkat is!

Működés

A biztosításközvetítői speciális cégműködést támogatjuk négy területen: vezetői tanácsadás, compliance, érdekvédelem, oktatás.

Ügyfélgondozás

Segítséget nyújtunk az ügyfélgondozás terén állománytisztítással és online kárbejelentési és assistance szolgáltatással.