Ügyfélgondozás

Állománytisztítás

A Szolgáltatási csomgjainkban fix időtartamra állománytisztítást és partnertörzs karbantartást biztosítunk. Az állománytisztítás magában foglalja a biztosítói állománylistád feltöltését és a biztosítói állományok egyeztetését. A partnertörzs karbantartás pedig tartalmazza az egyértelműen párosítható partner rekordok összevezetését, a párosításra javasolt, de nem egyértelműen párosítható partnerek listázását és partnertörzse tisztítását. A folyamat végén összefoglaló képet adunk az adatállománya aktuális állapotáról és az elvégzendő további feladatairól.

A szolgáltatás keretében az SK Trend Back Office rendszerével dolgozunk.

Központi kárjelentés, kár assistance

A központi kárbejelentés szolgáltatás révén a rendszerben tárolt szerződések adataiból azonnali kárbejelentést indíthat. A kárbejelentés megtétele után segítünk abban, hogy ügyfelét a megfelelő szolgáltató partnerünkhöz tudja irányítani, hogy a kár helyreállítása mielőbb megtörténhessen.

Az SK Trend Front rendszerét használók tudják igénybe venni.

Ismerje meg egyéb szolgáltatásainkat is!

Működés

A biztosításközvetítői speciális cégműködést támogatjuk négy területen: vezetői tanácsadás, compliance, érdekvédelem, oktatás.

Üzletfejlesztés

Abban is számíthat ránk, hogy ügyfelei előnyére tovább fejlessze üzleti tevékenységét marketing, online értékesítés és más területen.