Működés

Vezetői támogatás

Több évtizedes biztosításszakmai szakértelemre alapozva tagjaink számára testreszabott tanácsadói szolgáltatást kínálunk olyan területeken, mint például: üzleti stratégia tökéletesítése, vagy akár egy új értékesítési csatorna beindítása. Releváns iparági információkat nyújtunk a mindennapi munka támogatására.

Érdekképviselet, érdekvédelem

Valljuk, hogy együtt többek vagyunk! Ennek szellemében képviseljük tagjaink közös érdekeit a működésük minden lehetséges területén. Tudatos stratégia mentén dolgozunk együtt a biztosítási piac – biztosítók, szövetségek –, valamint a szabályozói és felügyeleti szektor képviselőivel. Közös beszerzéseket tervezünk tagjaink és ügyfeleik számára egyaránt.

Solidium Oktatási Program

A hatósági képzést és IDD 15 órás alapoktatást szakértő, akkreditált oktatási partnerünk kedvezménnyel, kiváló ár/érték arányban nyújtja tagjaink számára. Az adminisztrációt pedig naprakész alkalmazással támogatjuk. A biztosítók oktatásait értékes tudásbázisként a dokumentációkkal együtt rendszerezve tesszük elérhetővé üzletkötői számára.

Compliance szolgáltatási csomag

A törvényi megfelelőség hiánya magas összegű bírság kiszabását, vagy súlyos esetben a működési engedélye visszavonását is eredményezheti. Összefoglaló értékelést készítünk az Ön cége aktuális megfelelőségi helyzetéről egy részletes kérdőív alapján.

Ismerje meg egyéb szolgáltatásainkat is!

Ügyfélgondozás

Segítséget nyújtunk az ügyfélgondozás terén állománytisztítással és online kárbejelentési és assistance szolgáltatással.

Üzletfejlesztés

Abban is számíthat ránk, hogy ügyfelei előnyére tovább fejlessze üzleti tevékenységét marketing, online értékesítés és más területen.